• 1

Zoekmachine optimalisatie is een breed begrip. Er zijn een heel aantal activiteiten die ondernomen kunnen worden om uw website hoger te laten komen in de resultaten van de zoekmachine.

De eerste pagina is het meest belangrijk, dit is de pagina die als 1e word getoond wanneer u zoekt. Deze bevat 10 plekken om bezoekers naar uw website te leiden.

In Nederland is Google de meest gebruikte zoekmachine. Voor de meeste mensen begint het zoeken op het internet hier. Dit maakt het een uitstekende plek om uw bedrijf te presenteren.

Deze presentatie levert u:

  • Naamsbekendheid binnen uw product of diensten.
  • Meer clicks op uw website
  • Meer relevante bezoekers
  • Kans op meer contactmomenten, aanvragen en bestellingen

Allereerst is belangrijk te bepalen welke trefwoorden er relevant zijn en wat het gebied is waarin uw bedrijf werkzaamheden verricht. Wanneer dit bepaald is kan Takties gaan kijken naar de juist zoekmachine optimalisatie strategie om uw website een hogere ranking te laten krijgen.

De eerste aanzet zal tijd kosten. Zoekmachine optimalisatie is onderhevig aan veel veranderingen en is niet altijd even transparant. Blijven proberen op allerlei verschillende manieren is de oplossing voor het juiste resultaat. Als dit resultaat eenmaal behaald is, is het noodzaak hier aandacht aan te blijven besteden. Seo moet je bijhouden, de concurrentie is heftig in veel gevallen en de manieren worden constant aangepast. Takties zorgt met zoekmachine optimalisatie onderhoudsafspraken voor een stabiele ranking.

Takties Assen probeert het zoekmachine optimalisatie proces zo inzichtelijk mogelijk te maken voor u als klant.