• 1

Takties Webdesign in Drenthe helpt ondernemers met het ontwerpen van hun website. Naast het ontwerp zorgen wij voor de juiste functionaliteiten en ontwikkelen deze. Met deze combinatie zorgen wij er voor dat uw website er mooi uitziet en gebruiksvriendelijk is. Wanneer de website staat plaatsen wij deze op een veilige plek online.

Nu uw website online staat moet deze op de juiste manier bijgehouden worden. Takties neemt u de tijd uit handen door de website te onderhouden. Door het complete plaatje, leggen wij tevens de basis voor het beter vindbaar maken van de website in de zoekmachines. Wij optimaliseren uw website zo dat deze een goede positie krijgt. Door hier onderhoud aan te plegen en dit bij te houden heeft u een groote kans op en goede blijvende positie.

Takties verricht zijn werk in Drenthe op een uiterst service gerichte manier. Wij stellen de wensen van onze klanten voorop. Zo bieden wij kwalitatieve en moderne website's, afgestemd op de wensen en eisen van NU. Naast het bouwen van een website bieden wij de nodige service zoals webhosting en domeinregistratie, onderhoud en technische ondersteuning.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Drenthe. Zo houden we korte communicatielijnen en komen we tot het beste resultaat. Bekijk hieronder de verdere mogelijkheden of neem gelijk contact met ons op.

Contact gegevens

Vestigingsadres
Industrieweg 44
9403 AB Assen

Postadres
Ribeshage 30
9408 EB Assen

06 24521685
info@takties.nl