• 1

Joomla software updates

Aangezien Joomla software constant in beweging is, zijn er software updates die moeten worden bijgehouden. Als je gemiddeld kijkt zijn er binnen Joomla jaarlijks zo’n 10 updates beschikbaar. Ter verbetering van de software kan dit van alles zijn.

Takties gebruikt specifieke software, welke alle websites in ons beheer in gaten houdt en updates automatisch naar voren haalt. Deze mogelijkheden zijn af te nemen in een service overeenkomst op maat.

Joomla Extensie updates

Wanneer de software van Joomla verandert, moeten alle extensies blijven communiceren zodat de website blijft draaien en functioneel blijft. Extensies op zich zelf zijn ook in ontwikkeling en moeten doorlopend worden bij gehouden. Takties houdt deze updates grondig in de gaten en zorgt ervoor dat de hele website optimaal blijft werken.

Veiligheid

Takties Assen gebruikt software ter beveiliging van uw website. Door de website up to date te houden zetten we een goed begin. Daarnaast monitoren wij constant, veiligheidslekken en problemen. Wat wij zien is dat er wereldwijd een constante stroom van hackers bezig is, websites te infiltreren. Wij voorkomen dat uw website gehackt wordt en kunnen helpen als dit wel gebeurd is.

Servicecontract

Takties biedt u de mogelijkheid om een service contract op maat af te stemmen. Wij helpen u aan een doorlopend veilige, up to date en geoptimaliseerde website. U kunt ons bereiken wanneer u hulp nodig heeft of vragen heeft. Service staat voorop.

Ook zorgeloos uw website online? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact gegevens

Vestigingsadres
Vaart Z.Z. 7a
9401 GE Assen

06 24521685
info@takties.nl