• 1

Wanneer de website klaar is en online staat stopt vaak de samenwerking in website land. Dit is nou juist het begin. Wat heeft u aan een website zonder bezoekers?

Takties helpt u hierbij. Wij bieden een aantal marketing diensten kunnen helpen bij het aantrekken van bezoekers en dus potentiële klanten.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Google is in Nederland de belangrijkste zoekmachine, we kunnen ook wel zeggen de plek waar minimaal 90 % van de Nederlanders online zoekt. De plek waar je dus naar voren moet komen met je website. Zoekmachine Optimalisatie zorgt ervoor dat uw website op relevante trefwoorden gevonden word. Zoekenden geven een zoekterm, vaak + plaats, in en maken een keuze uit de 10 resultaten op de 1e pagina. Staat u er tussen?
Lees meer

Adwords beheer en optimalisatie

Veel bedrijven willen graag per direct vindbaar zijn in Google. Aangezien SEO tijd en kennis vereist kun je de 1e pagina ranking ook kopen door een Adwords campagne te starten op de relevante trefwoorden. Door deze advertentie, word jouw website getoond op de juiste plekken. Daarbij betaald u per click op de advertentie een x bedrag. Zo simpel is het! Vaak is het in de praktijk best lastig om goede resultaten te behalen. Wij helpen u hierbij
Lees meer

Social media opzet beheer en integratie

Al een tijd een hot item, veel mensen gebruiken het en daardoor zijn het uitgelezen plekken om op te vallen met uw bedrijf. Maar hoe doe je dat? Takties helpt ondernemers social media in te zetten. Zo pakt u meerdere online kansen in 1 keer en vergroot u de kans op bezoekers, geïnteresseerden, kopers, klanten en ga zo maar door.
Lees meer

Takties is gevestigd in Assen en werk voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Zo hebben wij klanten in Assen, Rolde, Hoogeveen, Meppel, Emmen, Veenoord Groningen, Haren, Veendam en Drachten.

Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact gegevens

Vestigingsadres
Vaart Z.Z. 7a
9401 GE Assen

06 24521685
info@takties.nl