• 1

De eerste indruk van uw bedrijf is in 1 seconde gemaakt, deze blijft hangen, voor altijd?

Tegenwoordig kijken de meeste mensen eerst even online. Het uiterlijk van uw website is dus cruciaal!

Iedereen heeft zijn eigen smaak, ook als het op een website aankomt. Hierdoor beoordelen we een website op onze eigen wijze.

Takties Assen weet wat er bij uw branche en product of dienst past. Daarbij ontwerpen wij uw website zo dat deze voldoet aan de verwachting van uw bezoeker / (potentiële) klant.

Wij kijken samen met u naar uw eigen ideeën. Daarbij zetten wij deze om, door onze kennis en vaardigheden, in het ultieme ontwerp van uw website.

Aangezien het ontwerp van uw website de fundering is van de indeling en algehele structuur, is deze fase ontzettend belangrijk.

Uw website wordt:

  • Aantrekkelijk
  • Stimulerend
  • Helder
  • Gebruiksvriendelijk

Webdesign en de functionaliteit

Als een website niet handig werkt, heeft het uiterlijk geen enkele toegevoegde waarde. Uw bezoeker gaat er alsnog vandoor. Smartphone, tablet, kleine laptops, grote breedbeeldschermen, het internet wordt volop gebruikt. Hier speelt een responsive website ontwerp op in. Takties Assen bouwt uw website zo dat deze zich aanpast aan de verschillende beeldscherm formaten en goed kan worden gebruikt en bekeken in verschillende browsers. Knoppen moeten op de juiste plek zitten, contactgegevens toegankelijk en de website moet snel laden / en weinig data verbruiken. Wij ontwerpen uw website zo dat ontwerp en functionaliteit elkaar versterken.

Takties Webdesign Assen

Takties helpt u als locale ondernemer in Assen omstreken met het ontwerpen van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website. Wij staan voor service en kwaliteit, open communicatie en de beste resultaten.

Interesse in onze webdesign diensten? Neem contact met ons op.

Contact gegevens

Vestigingsadres
Vaart Z.Z. 7a
9401 GE Assen

06 24521685
info@takties.nl