• 1

SEO verhoogt uw kansen in Google en andere vergelijkbare zoekmachines.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Takties Assen helpt u met zoekmachine optimalisatie of anders gezegt SEO. Wij zorgen ervoor dat de vindbaarheid van uw website verbeterd word. Zoekmachine optimalisatie is een verzamelterm voor alle activiteiten die ondernomen worden om uw website hoger te laten komen in de resultaten van de zoekmachines. De eerste pagina is leidend, dus 10 plekken om bezoekers naar uw website te leiden.

Lees meer..

Zoekmachine optimalisatie wat is belangrijk?

Hoe komt u mijn website hoog in de organische resultaten van Google? Deze vraag heeft een legio aan antwoorden. Er zijn een aantal belangrijke hoofdfactoren die bepalen of uw site een goede ranking krijgt. Is de website goed leesbaar, relevant en gebruiksvriendelijk. Takties heeft jaren ervaring met zoekmachine optimalisatie en zet deze kennis in naar uw voordeel.

Lees meer..

Zoekmachine optimalisatie en concurrentie

Aangezien er een legio onderliggende factoren zijn die bepalen welke ranking / positie uw site krijgt is het belangrijk deze punten stuk voor stuk aan te pakken. Ook zijn er externe factoren die bepalen waar een site komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan concurrentie. Wat doen de andere site's op het internet, hoe zijn deze gebouwd en wat voor inhoud hebben deze website’s. Welke SEO mogelijkheden benutten zij? Resultaten staan dan ook nooit vast en verschuiven constant. Takties Assen neemt deze externe factoren mee in het proces en zorgt met actieve optimalisatie voor de beste resultaten.

Zoekmachine optimalisatie onderhoud en Service

Een site moet constant onder een vergrootglas worden gehouden om een goede plaats te behouden. Takties Assen houdt uw site in de gaten en zoekt constant mogelijkheden tot verandering en verbetering. Hierin wordt de markt goed in de gaten gehouden. Zet Takties Assen in om een positie te behalen en nog belangrijker: te behouden.

Lees meer..

Neem gerust contact met ons op om de verdere mogelijkheden te bespreken.